Stilistka Metka Albreht razkrila teh 5 kosov oblačil, ki jih mora imeti vsaka ženska v omari

Stilistka Metka Albreht razkrila teh 5 kosov oblačil, ki jih mora imeti vsaka ženska v omari (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
1. 7. 2022

Stilistka Metka Albreht je prava modna strokovnjakinja, ki s svojimi nasveti marsikomu pomaga iz zagate, poudarja pa, da veliko lahko rešimo že s tem, da imamo v omari 5 osnovnih kosov, ki delajo čudeže.

"Pred nakupom pogledamo v omaro. Smiselno je imeti nekaj osnovnih kosov, s katerimi kombiniramo stajlinge za različne dogodke. Ti te rešijo iz vsakršne zagate: črn suknjič, bela srajca, dobre kavbojke, črne hlače in črna obleka. To je osnova za karkoli – od pogreba do večerne prireditve. Nato pa se igraš naprej.

Ne mislite si, da je treba imeti v omari samo belo-črno kombinacijo. Ampak bela srajca te vedno reši. Deluje sveže, elegantno (če je dobra!), poleg oblečeš džins, si nadeneš visoke pete in si pripravljen za večerjo, čez dan si lahko v isti opravi zapeljiv, hkrati eleganten. Dobro krojena srajca je nekaj najbolj uporabnega.

Je pa res, da jo zelo težko dobiš. Posebej ženske z velikim oprsjem po navadi zateguje in razpenja gumbe, ob pasu pa jim je preširoka. Zato vedno svetujem, da si dajo srajco šivati po meri."

Vir: Jana