Štiriletna hčerkica Iris Mulej je izrezana kopija svoje mamice, mala očarljivka bo osvojila številna srca

Štiriletna hčerkica Iris Mulej je izrezana kopija svoje mamice, mala očarljivka bo osvojila številna srca (foto: Bernarda Plavšič) Bernarda Plavšič
14. 9. 2020

Mala princeska je pred kratkim praznovala četrti rojstni dan, njena ponosna mama pa je ob tem objavila čudovito sliko.

Že zdaj je jasno, da bo Isabella prava lepotica, saj je izjemno lepa in prisrčna punčka, na katero sta njena starša nadvse ponosna.

Čustvena Iris se je ob tem vprašala, kam je odletel čas in kako hitro je zrasla njena dojenčica Isabella. Zdi se ji, da je malčica prehitro odrasla, še posebej, odkar se je družinici pridružil sinček Arron. Iris priznava, da ima ob tem občutek, da je Isabella že "velika punca", Arron pa mali dojenček, kar jo pogosto navdaja s krivdo, saj je Isabella še vedno majhna punčka.

Skrbni mamici se zdi, da je njena deklica preskočila eno obdobje, ko je dobila bratca, saj je takrat prevzela vlogo starejše sestrice in pokazala, kako ljubeča je do Arrona. Svoji mami rada pomaga pri opravilih, kar ji da vedeti, da odrašča in postaja vedno bolj samostojna.

"Draga moja Isabella, moje prvo dete, rada te imam vsak dan bolj... hvala da sva z atijem že 4 leta lahko del tvojih razigranih in iskrenih nasmehov, ki dajejo smisel temu nesmiselnemu svetu. Želiva ti zdravja in sreče, vse ostalo boš v življenju dosegla sama, ti samo sledi svojemu čistemu, lepemu in skromnemu srčku! Vse najboljše, tvoja ati in mami," je še zapisala ganjena mama Iris.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4️⃣🎂👑Spet je tu leto naokoli in spet se sprašujem kam je zletel čas ter kam je zrastla moja dojenčica Isabella. Sploh pa se mi zdi, da je prehitro odrastla iz tiste “baby” punčke, še posebej od kar se nam je pridružil Arron, saj imam ob njem vedno občutek da je ona že “velika punca”, on pa mali dojenček... kar mi velikokrat daje občutek krivde, ker je tudi ona še vedno moja mala punčika. 💔❤️ O čem govorim pa me verjetno razumejo vse mamice, ki imajo več otrok z manjšo starostno razliko. 🙈🤷🏻‍♀️ Dobesedno se mi zdi, da sem preskočila eno njeno obdobje s tem, ko je dobila mlajšega bratca in prevzela vlogo starejše sestrice... pokazala mi je kako zna biti ljubeča in skrbna do njega, z veseljem mi pomaga pri različnih opravilih in vse to mi seveda daje jasno sliko, da počasi odrašča in postaja vedno bolj samostojna, medtem, ko je Arron še vedno kot en mali klop skoz na meni. 🙈😬🤷🏻‍♀️ Draga moja Isabella, moje prvo dete, rada te imam vsak dan bolj... hvala da sva z atijem že 4 leta lahko del tvojih razigranih in iskrenih nasmehov, ki dajejo smisel temu nesmiselnemu svetu. Želiva ti zdravja in sreče, vse ostalo boš v življenju dosegla sama, ti samo sledi svojemu čistemu, lepemu in skromnemu srčku! Vse najboljše, tvoja ati in mami ☺️🌸❤️🙏 • • • • • #birthdaygirl🎀 #birthdaygirl👑 #birthdaydecor #birthdayparty🎉 #theswanprincess #swanprincess #fouryears #fouryearsold #fouryear #birthdayprincess👑 #birthdayprincess

A post shared by 𝙄𝙍𝙄𝙎 𝙈𝙐𝙇𝙀𝙅 ❤️ 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 & 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 (@free_spirit_mama) on