Stopi skrivnosti naproti

Miss J je pripravljena, da stopi iz sence in nagovori  prebujeno party generacijo (foto: Iztok Kurnik) Iztok Kurnik
25. 9. 2013

Težko pričakovana zabava letošnje jeseni Access D Secret je tik pred vrati, a vendar je znana le peščica informacij. Ambasadorka Miss J je s pomočjo senzualnih videov sicer razkrila že veliko namigov o vsebini, a končna lokacija zabave ostaja neznanka.

Misteriozna dama je pripravljena na sklepno dejanje svoje misije in bo kmalu stopila iz sence. Na njenem popotovanju k vrhuncu noči se ji je pridružilo že veliko somišljenikov, ki so naveličani dolgčasa in si želijo izstopiti iz sivega vsakdana. V četrtek, 26. septembra, bo nebo nad Ljubljano zažarelo v oranžnih odtenkih in ambasadorka urbanega užitkarjenja bo nagovorila svojo zvesto party generacijo. Ali jo je uspešno prebudila bo znano kmalu, vendar ostaja vprašanje - le katera lokacija bo gostila skrivnostno zabavo Access D Secret?

Lokacija zabave tako ostaja skrbno varovana skrivnost, znano pa je, da se bo plesalo dolgo v noč na priljubljene house ritme izpod prstov lepotice Niki Belucci. Didžejka, ki prihaja iz sosednje Madžarske, je prava paša za ušesa in oči. S svojim seksi in energičnim nastopom je očarala že večino osrednjih svetovnih klubov in bila v preteklosti tudi rezidentka v odmevnem španskem klubu Amnesia na Ibizi. V jesensko meglo bo Niki vnesla poletno vročico, tako da so visoke temperature na najbolj skrivnostni zabavi letošnje jeseni zagotovljene.

Žar oranžne noči vabi neučakano Miss J v svoj objem. Razigrana in nestrpna že stopa iz sence in te vabi, da tudi tebe popelje na nepozabno skrivnostno izkušnjo. Prepusti se Miss J, ki te bo oblila z bleščeče oranžno svetlobo in položi svojo usodo v njene roke. Predaj se noči, ki bo utripala v ritmu party src in lahkotnega housa. Party generacija bo pod taktirko Miss J znova zaživela. Kmalu ... že ta četrtek, 26. septembra. Pridruži se ji, ampak ne pozabi: ne povej nikomur ...