Story o holivudskem vrhuncu Katarine Čas in o zaigranem seksu v Big Brotherju

26. 3. 2015
Deli
Story o holivudskem vrhuncu Katarine Čas in o zaigranem seksu v Big Brotherju (foto: Story)
Story

"Edina beseda s katero lahko opišem sodelovanje z Alom Pacinom je ta, da je preprosto nadrealno. Druge besede, ki bi lahko opisala, kaj si mislim, ne najdem," je med drugim za Story vzneseno povedala Katarina Čas.

Govorimo seveda o premieri Katarininega drugega hollywoodskega filma, v katerem je zaigrala ob boku izjemnega Ala Pacina. Story je Katarinin veliki trenutek tako upravičeno postavila za svojo naslovno zgodbo, v uredništvu pa so izbrskali tudi nekaj zanimivih informacij iz zakulisja premiere v New Yorku.

Nova Story seveda ni mogla zaobiti prve izseljene tekmovalke iz Big Brotherja, svetlolase Ksenije Kranjec. Dodobra so jo izprašali o domnevnem seksu v Big Brotherju, razpisali pa so se tudi vse o tem, kako so jo po prihodu domov sprejeli domači in prijatelji ter kakšne namene ima zdaj, ko je zunaj, z Markom.

Zgodbi, ki jim v novi Story posvečajo še posebno pozornost, sta tudi Bine in Katarina Volčič, ki se po končanem televizijskem šovu preusmerjata v svoj spletni portal, in seveda Jasni Kuljaj, ki je pred mesecem dni prvič postala mamica deklici Anastaziji. Story objavlja fotografije njunega prvega sprehoda z vozičkom.

Story, ki ji znani zaupajo več, že na voljo na vseh prodajnih mestih po Sloveniji.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk