Strokovnjak za branje z ustnic povedal žalostno resnico o tem, kaj je Harry resnično govoril na kronanju, mnogim bo tole težko slišati!

13. 5. 2023
Deli
Strokovnjak za branje z ustnic povedal žalostno resnico o tem, kaj je Harry resnično govoril na kronanju, mnogim bo tole težko slišati! (foto: Profimedia)
Profimedia

Princ Harry je že nekaj časa črna ovca kraljeve družine, vse od takrat, ko sta se z ženo Meghan Markle odločila, da bosta zapustila kraljevi dvor. Zdi pa se, da je Harry kraljeve družine že pošteno sit.

Na kronanju kralja Karla so bile mnoge oči uprte tudi v princa Harrya, saj je mnoge zanimalo, kje bo sedel, s kom se bo pogovarjal in koliko pozornosti mu bo v resnici namenila kraljeva družina. Tudi tokrat je bilo vse skupaj videti precej hladno, saj se člani kraljeve družine sploh niso zmenili zanj.

Vse to je kot kaže princa Harryja že precej načelo, tokrat pa je v Londonu ostal zgolj 28 ur, saj je hitel nazaj čez lužo, da bi ujel praznovanje sinovega rojstnega dne. Na kronanju je sedel v tretji vrsti, večji del kronanja pa se je pogovarjal s soprogom sestrične Eugenie, Jackom Brooksbankom. Strokovnjak za branje z ustnice pa za Mirror trdi, da je bil Harry precej razočaran nad tem, kako se je do njega obnašala družina. "Sit sem tega, kako ravnajo z mano," naj bi povedal.

Vse se zdi, da so odnosi v kraljevi družini že povsem načeti in da mu zdaj zares ni več prijetno priti v London, saj je jasno, da so do njega vsi zelo zadržani.

Preberite še: Nataša Pirc Musar je pokazala svoj razkošen vrt, ki je mnogim vzel sapo

Vabimo vas, da si ogledate še spodnji podcast:

Alen Kobilica in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o starševstvu, o tem, kje 38-letni človek, ki je ravno oslepel, išče navdih in kako težko se je bilo soočiti z oslepitvijo. Oba sta triatlonca, zato je velik del pogovora tekel tudi o športu ter kako je z njim lažje premagovati ovire. Alen Kobilica pa je spregovoril tudi o tem, kje je dobil moč, da je ob padcih prebrodil krizo. Priznal je, da verjame, da bo nekoč spet videl.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec