Ekskluzivno: Suzana Jakšič je izbrala pravega gospoda!

Suzana Jakšič je zapecala pravega gospoda in art direktorja Playboya Gojka Zrimška. (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Govori.se
25. 6. 2010

Med vsemi tistimi, ki so si želeli z resničnostno jukaninjo Suzano Jakšič preživeti čaroben dan je Suzana izbrala prav posebnega gospoda.

Gojko Zrimšek, Playboyev art direktor velja za pravega hedonista, ljubitelja in poznavalca dobre družbe, odlične hrane vsega tistega, kar skratka zabava pravega moškega. In prav med večerjo, ki sta si jo skoraj bi lahko rekli zaljubljeno, privoščila Playboyev art direktor Gojko Zrimšek in Suzana so ju tudi ujeli paparaci, čeprav sta predhodno že dovolila snemanje ekipi našega portala.

Tako je zgodba o ekskluzivnem preživljanju prostega časa obeh akterjev trenutno najbolj vroče zgodbe pri nas pricurljala v medije, a vseeno vam lahko postrežemo z ekskluzivnimi posnetki in intervjujem iz ljubljanske restavracije Salon, kjer je domnevni parček preživel v sproščenem pogovoru prijeten zaključek dneva. O tem kakšno sladico sta si privoščila pa si poglejte v video prispevku.

Kosilo Suzana in Gojko - Kosilo Suzana in Gojko