Summer Jam odprli z norim wejkanjem po bazenih

Summer Jam (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
17. 6. 2014

Sodite med ljubitelje wakeboardinga? Radi deskate po morskih valovih in rekah? Pa ste že kdaj poskusili wejkati po bazenu? Morali bi! To je en sam adrenalin!

Združena ekipa kluba Cirkus, številnih glasbenih kolektivov ter športnih navdušencev je minuli vikend odprla serijo Summer Jam, v sklopu katere se boste lahko poleti ob sredah, petkih in sobotah dobro pripravili na žurerske pohode.

Summer Jam ljubiteljem urbane zabave ponuja svežo alternativo na ljubljanski mestni plaži. Ali drugače: v Laguni lahko čez poletje doživite kopanje, afterwork čofotanje, pool partyje, barman šove, zabavne športe in še marsikaj.

Summer Jam se nadlajuje že ta konec tedna, z okušanjem zapeljivih koktejlov Miss Nova in Mr. Story, pripravami za zabavi RAWR in Rush Hour live, ob domačih izbrancih pa se bo prišel v Laguno pofočkat tudi nemški tandem PLASTIK FUNK, ki bo tudi osrednji gost petkove zabave v Cirkusu.

Utrinke z wejkanja po Laguni in napovedi prihajajočih dogodkov si lahko ogledate na uradni Facebook strani SummerJam Laguna.

Priporočamo