Super služba - bi delali za Anamaro Goltes? Morda izbere prav vas!

Super služba - bi delali za Anamaro Goltes? Morda izbere prav vas! (foto: Luka Svetic) Luka Svetic
10. 9. 2021

Postavna mlada dama, dekle košarkarskega asa Luke Dončića, je zelo sposobno dekle, ki se uspešno loteva podjetništva.

Anamaria Goltes svojemu Luki vedno stoji ob strani, a pri tem ne zanemarja svoje nadarjenosti za podjetništvo. Svojim sledilcem na Instagramu je namreč sporočila, da se je tudi v poletnem času pripravljala na projekte, katerih vsebina bo znana v prihodnjih dneh.

Ob tem je zapisala, da je poletje preživela doma, z družino in prijatelji ter da si je vzela oddih od družbenih omrežij. Ta čas pa je izrabila za polnjenje baterij, prav tako pa je ustvarjala zanimive projekte, za katere komaj čaka, da jih deli s sledilci. "Prvi bo javnosti znan že čez nekaj tednov, zato me spremljajte, drugi projekt pa bo začel potekati v začetku prihodnjega leta," je zapisala Anamaria.

V tem času je tudi ugotovila, da ob vseh novih projektih vsega več ne more narediti sama, zato išče ekipo ustvarjalnih in delovnih posameznikov, ki ji bodo pomagali oživiti vizijo in blagovno znamko. Na voljo sta dve delovni mesti, in sicer ustvarjalca vsebin in kreativnega direktorja.

Kakšni so pogoji za zasedbo delovnega mesta, je opisala na Instagram storyju, kjer je zapisala tudi, kam je treba poslati prijavo in življenjepis.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N A M A R I A (@anamariagoltes)

Priporočamo