Survivor: Pestra druščina na Filipinih!

Survivor: Pestra druščina na Filipinih! (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Nova
31. 8. 2016

Jeseni na male zaslone prihaja novi šov Survivor, ki bo zadovoljil vse avanture željne gledalce. Tokrat vam predstavljamo tekmovalce, od kod prihajajo in njihovo starost, njihovi karakterji pa napovedujejo pestro dogajanje na sicer daljnih Filipinih, kjer je potekalo snemanje.

   

ALEN PERKLIČ

Malahorna, 24 let

Mladenič skupaj s starši skrbi za majhno kmetijo, kar pa je kljub majhnosti zelo zahtevno delo. Prav zato bi svojim staršem z zmagovalnim denarjem plačal dopust v eksotičnih krajih, medtem ko bi sam z bratom poskrbel za kmetijo.

FRANKO BAJC

Ajdovščina, 20 let

Adrenalinski navdušenec, ki si želi novih izzivov in dogodivščin. Franko ne skriva svoje velike ljubezni do konj, saj jaha že od malih nog. Nekoč se je med večdnevno ježo izgubil, kot 9-letni fantič je nato brata in očeta vodil do doma.

 
   

BRINA SKORNŠEK

Šoštanj, 31 let

Delavna mama, ki odkrito priznava, da bo Survivor   zanjo pravi dopust. Za Brino bodo doma pesti   stiskali mož, s katerim sta skupaj že od osnovne   šole, in dva sinova. Nagrado bi izkoristila za kritje   dolgov.

 GREGA BOŠTIC

Ljubljana, 38 let

Pri svojih letih spada med starejše tekmovalce, vendar pa to pomeni tudi več izkušenj, tudi take v povezavi s policijo. Je oče dveh otrok, njegova hčerka je letos ravno zaključila prvi razred.

   
   

INES VIDMAR

Kamnik, 22 let

Temperamentna in vzkipljiva punca bo marsikateremu sotekmovalcu kravžljala živce na Filipinih. Več kot deset let je posvetila treningom gimnastike, udeležila pa se je tudi tekmovanja za Miss Earth Slovenije. S ponosom razkazuje svojih deset tatujev in tri pirsinge.

RENATO MIKŠA

Maribor, 30 let

Zase brez zadržkov priznava, da je velika lenoba, kar bo ob živce spravljalo tudi njegove sotekmovalce. Po poklicu je programer. Renato se boji številnih živali, med drugim tudi kač, pajkov in škorpijonov.

   
   

 LUKA PAŠIČ

Ljubljana, 28 let

Svetlolasec bo na Filipinih najbolj pogrešal svojo zaročenko Valerijo, zato bi jo v primeru zmage rad odpeljal na Maldive, kjer bi se rada tudi poročila. Sicer pa se tudi Luka boji pajkov, to pa je velikokrat nasmejalo tudi njegovo dekle.

 ALAN DURAKOVIĆ

Ljubljana, 32 let

Priznal nam je, da se v življenju še išče. Pred letom dni je končal štiriletno ljubezensko zvezo, razhod pa ga je močno prizadel, saj je ugotovil, da je sprejel napačno odločitev.

   
   

 KLEMEN ALIČ

Pevno, 22 let

Navdušeni košarkar je odraščal v šestčlanski družini. Pri šestih letih je začel igrati košarko in ugotovil, da želi svoje življenje posvetiti športu. Klemen sicer živi na kmetiji, zato mu delovnih navad prav zagotovo ne bo manjkalo.

 TEJA PANGERC

Mošnje, 25 let

Šova se je udeležila na prigovarjanje drugih, kmalu pa je ugotovila, da ji je pisan na kožo. V življenju jo je doletelo že mnogo preizkušenj, njena starša sta se razšla, ko je imela 10 let, danes pa z očetom zato ne želi več imeti stikov. Njena življenjska strast je seks.

   
   

 MAJA PIRC

Kranj, 26 let

Plesalka ob drogu želi svojo veliko strast predstaviti tudi gledalcem. Svetlolaska vodi plesni studio, njeno telo pa krasi kar nekaj tatujev, ki predstavljajo stvari, ki ji v življenju pomenijo največ.

 SANDI SINANOVIĆ

Celje, 28 let

Z željo po avanturah se v šov odpravlja tudi igralec, pevec, maneken in plesalec. Sandi sicer dela v Centru za pomoč otrokom s posebnimi potrebami in je velik športnik. V prostem času tako teče, plava in se ukvarja s fitnesom.

   
   

 TEJA KRALJ

Škofja Loka, 37 let

Teja bo že drugič nastopila v Survivorju, saj se je pred leti že udeležila srbske različice, kjer se je prebila v finale. Njeno življenje je nadvse pestro, saj se je s tovornjakarji podala v London, kolesarila po Novi Zelandiji in dva meseca plezala v Ameriki. Je mamica dvojčkov, ki uživa v avanturah.

 JURIJ BLATNIK

Spodnja Polskava, 50 let

Najstarejši tekmovalec šova, ki bo kar v oddaji zajadral v Abrahamova leta. Živi življenje družinskega človeka, prav zato bi svoje najbližje v primeru zmage odpeljal na Filipine, plačal pa bi si tudi operacijo oči.

   
   

 SIMONA POTOČAR

Brežice, 32 let

Zgovorna prostovoljka naravnost obožuje pse in delo z njimi, dejavna pa je tudi v glasbenem managementu, supanju in nekaterih humanitarnih projektih. Na Survivor se je intenzivno pripravljala s pomočjo inštruktorjev, tudi svojega dragega.

 ANETA ANDOLLINI

Ljubljana, 30 let

Lepotička je seznanjena z medijskim svetom, saj se je v preteklosti že udeležila nekaterih lepotnih tekmovanj in resničnostnega šova Kmetija slavnih. V svojem življenju je morala že velikokrat zbrati moč in nadaljevati pot, saj je v otroštvu izgubila očeta, mama pa je bila veliko zdoma.

   
   

SARA DOLŽAN

Ljubljana, 29 let

Vročekrvni Sari pomanjkanje hrane ne bo povzročalo težav, saj z žalostjo prizna, da se s tem spopada tudi sama. V svojem življenju je mnogokrat že kaj ušpičila, o tem priča tudi tatu v podobi hudička.

 KATJA SEŠEL

Velenje, 23 let

Simpatično rjavolasko zanimata fizični vidik šova in psihično manevriranje, vsekakor pa jo vleče tudi velika želja po dogodivščinah. Zatrdila nam je, da v oddaji ne bo jedla ničesar surovega, nikakršnih žuželk in pajkov. Najbolj bo pogrešala svojo partnerico Nino.

   
   

 LIDIJA ZVER

Nedelica, 42 let

V šov se je prijavila, da bi držala svojo obljubo, ki jo je dala strankam v salonu. Vsa ta leta v ljubezni sicer ni imela sreče, zato pa pušča odprte možnosti, da vroča iskrica preskoči prav v Survivorju.

 KLEMEN RUTAR

Ljubljana, 27 let

V oddajo se je prijavil tudi 36-kratni državni prvak v športni gimnastiki, z odličnimi kuharskimi sposobnostmi. Klemen zna skuhati riž na 1001 način, sicer pa bi pa po končanem šovu rad izdal tudi svojo knjigo.

   

Besedilo: Nika Arsovski