Survivor: Veliki zmagovalec je ‘mali’ Aca!

Vir: Story
28. 2. 2010

Dvajsetletni Aleksander Krajišnik - Aca iz Šabca je kot najmlajši udeleženec resničnostnega šova Survivor pometel s konkurenco in v finalu poleg nagrade v vrednosti 100 tisoč evrov prejel tudi naziv zadnjega preživelega na pustem filipinskem otoku.

O tem so si bili enotni tako gledalci, ki so glasovali prek tekstovnih sporočil, kot tudi že izpadli tekmovalci v ‘velikem’ svetu, ki so njegovo ime največkrat, štirikrat, napisali na glasovnice, ki so po zadnjem plemenskem svetu na Filipinih kar pet mesecev čakale v zapečateni škatli.

Sledila mu je slovenska predstavnica Teja Lapanja s tremi glasovi, Vesni Đjolović pa so tako imenovani ‘svetniki’ namenili le en glas, ki pa jo je vidno presenetil, saj podpore od njih niti ni pričakovala.

Po 53 dneh na neokrnjenem otoku, kjer je zadnjih 11 tekmovalcev združenega plemena pustilo svoj pečat, se je skupina vseh 22 udeležencev znova srečala v srbskem studiu, kjer so bile vse zamere s tekmovanja očitno že pozabljene.

Zajetnega kupčka denarja bi bil vesel vsakdo izmed nas, mlademu Srbu, čigar mesečna plača, s katero preživlja šestčlansko družino, znaša borih 250 evrov, pa osvojena nagrada predstavlja pravo malo bogastvo, ki mu bo spremenilo življenje.

Poleg denarne nagrade 100 tisoč evrov je od generalnega sponzorja Generali prejel še ček za življenjsko zavarovanje v vrednosti 30 tisoč evrov.

Nova Story že v prodaji

Story