Suzana Jakšič: Čez en mesec bo babica!

Vir: Story
9. 10. 2009

Prvi, ki je izpadla iz resničnostnega šova Kmetija slavnih, Suzani Jakšič, bi lahko očitali, da se ni dovolj borila za obstanek, saj je popustila tako v dvoboju s Salome kot v dvoboju z gledalko Tejo.

O dvoboju Suzana pravi: “Teja je bila zelo močna, kar sem opazila že na začetku. Trudila sem se z vsemi močmi, vendar je bila veliko močnejša, sama pa nisem dovolj zdrava, da bi ta napor zmogla. V nekem trenutku je močneje povlekla in mi je prst zašel v železno rinko, kjer mi ga je zvilo in olupilo kožo. Zato sem spustila, ker me je preveč bolelo, pa tudi roke so se mi tresle, ker nisem imela več moči.”

Grda poškodba pa ni ostala brez posledic: “Vso noč nisem spala, ker se mi je rana zagnojila, poleg tega pa me tako boli hrbet, da komaj hodim. Pa nič hudega, to sem pričakovala, saj taka ‘telovadba’ ni vsakdanja. K zdravniku sicer nisem šla, saj ni tako zelo hudo, rano sem si oskrbela kar sama, namazala sem si jo z antibiotično kremo.”

Še mesec dni do rojstva vnukinje

“Sedaj pridno plava in lomasti po Tjašinih notranjih organih, kar je dokaz, da bo kar živahna. Za zdaj živčnosti še ni, a verjamem, da bo kmalu prišla. Upam, da mi bom v trenutku začetka popadkov uspelo priti do Novega mesta in prisostvovati porodu. Vem, da bo potrebovala podporo. Spomnim se, da sem bila jaz pri porodu sama, saj takrat nihče od bližnjih ni smel biti poleg porodnice.”

Suzana se na začetku nikakor ni hotela sprijazniti z nazivom babi, a se ga je že privadila. Vesela je, da bo mlada babi in veseli se dneva, ko bo prvič pestovala vnukinjo: “Ravnati z dojenčkom znaš za vedno, to je kot voziti avto. Le občutek in veselje moraš imeti. Tega pa ne manjka. Je pa veliko novosti, o katerih me bo poučila Tjaša.”

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story