Suzana Jakšič: Ima preluknjan popek!

Suzana Jakšič (foto: N. Divja) N. Divja
Vir: Nova
5. 7. 2011

Suzana je za svojih 40 let (in nekaj malenkosti čez) videti vrhunsko! To so ugotovili že na slovenskem Playboyu in tega se zaveda tudi sama. Po novem pa se je znebila deset kilogramov in si v popek dodala uhanček. In končen rezultat? Suza je vroča kot še nikoli do zdaj!

Suzana, ki je prava lepotica med znanimi Slovenkami, se veliko ukvarja s svojo samopodobo. Da je videti veliko mlajša, kot je v resnici, veliko pripomore njen pozitiven značaj, seveda pa ne gre spregledati truda, ki ga vlaga v svojo postavo.

»Sama s sabo sem od nekdaj povsem zadovoljna. Motil me je le nos, ki je po operaciji perfekten. Pred kratkim pa sem si omislila malce drastično obliko hujšanja, da vidim, kakšen bo rezultat. Pomagala mi je prehrana za krvno skupino – to je edina dieta v življenju, ki je delovala. Imam deset kil manj kot pred dvema mesecema in sem zelo zadovoljna z videzom. Edini minus večjih hujšanj je, da koža in mišice postanejo mehke. Pa oprsje ni več tako čvrsto in je izgubilo eno številko.«

A Suzana seveda misli tudi že vnaprej. Po novem je vsak dan v fitnesu, da učvrsti postavo – in ta je zdaj vitka kot postava kakšne manekenke, od trebuščka, ki ji je včasih nagajal, pa ni več sledi.

Meče jo druga puberteta?!

Čvrst in raven trebušček pa ji je na pamet vrgel novo idejo: »Prebodla si bom popek!« Čeprav jo je bilo strah posega, saj vse smrklje, ki se odločijo za ta korak, jamrajo, kako boli, pa je to ni odvrnilo od uhančka v popku.