Suzana Jakšič in Sanja Grohar: Skupaj na televiziji

Vir: Lea
23. 2. 2012

Oddajo Ujemi sanje, ki se predvaja kar na sedmih lokalnih televizijah, bosta popestrili tudi znani estradnici Suzana Jakšič in Sanja Grohar.

Sanja se bo kot voditeljica pridružila že ustaljenima dosedanjima voditeljicama Stančki Šukalo in Miši Margan. Vedno pripravijo pester izbor slovenskih in tujih glasbenikov, vključujejo se v različne dobrodelne projekte ter presenečenja za osebne praznike.

Tokrat se je producent oddaje Daniel Pohorec odločil za drznejši projekt, za resničnostni šov, ki vključuje nastop slovenskih estradnikov. K sodelovanju pri izvedbi projekta je povabil poznavalko resničnostnih šovov, Suzano Jakšič, ki je sicer že dolgo del produkcijske ekipe. “Projekt zahteva veliko dela, dogovorov, sestankov, stroškov, letenja z enega konca države na drugi, in čeprav je zelo naporno, sem v tej sceni domača, zato vem, kako se tej stvari streže,” pravi navdušena Suzana.

Za tekoči trak

Suzana kot soustvarjalka oddaje pa še razkriva: “Namen šova je, da občinstvu pokažemo, da zna estrada tudi konkretno poprijeti za delo, se izkazati bodisi za tekočim trakom ali recimo pri gradnji, čiščenju, različnih montažah, nakladanju materiala in drugih fizičnih delih. Seveda lahko tudi pričakujemo, da estradnik marsičesa ne bo znal in zadane naloge v osmih urah ne bo opravil ali pa jo bo slabo. Zato mu bo pri tem v pomoč nekdo iz občinstva, ki ga bomo skrbno izbrali na avdiciji. Estradnik ne bo vedel, v katero podjetje ga bomo poslali in kakšne naloge ga čakajo, kot tudi ne, kdo mu bo pomagal. Vedno pa bomo izbrali nasprotni spol. Prikazali bomo štiri pare na mesec, gledalci pa bodo zanje lahko glasovali prek telefonov. Zvrstilo se bo 16 parov, od katerih v četrtem mesecu dobimo štiri finaliste, ki se bodo ponovno pomerili. Tedensko bodo gledalci lahko z glasovanjem dobili zanimive nagrade, ki jih bo podaril Studio Moderna, zadnja dva finalista pa bosta prejela veliki nagradi: komplet spalni program ter desetdnevni dopust v New Yorku.

Čaka nas štiri mesece smeha, zabave in ocenjevanja nekaj zelo zvenečih imen slovenske estrade. S terena bom poročala jaz, iz studia pa se bo oglašala Teja Bedrač, slovenski fotomodel.”

Priporočamo