Suzana Jakšič: Izgubila bujni dekolte!

Vir: Lea
8. 9. 2011

Mineva že tretji mesec, odkar Suzana intenzivno hujša in trenira. Opazno shujšana pa s svojo novo podobo ni popolnoma zadovoljna.

Zanimalo nas je, kaj je razlog za takšno željo po spremembi. “Ni bila želja po neki drastični spremembi zunanjega videza, mogoče le malce. Saj nisem bila med debelimi, vsekakor pa ne suhica. Zdela pa sem si nekako polna vode in napihnjena po vsaki jedi, zato sem se odločila spremeniti jedilnik, pa ne z dieto, temveč s pravilno prehrano za krvno skupino.

S popolnim upoštevanjem dovoljene in prepovedane hrane ter vsakodnevnim fitnesom je bil rezultat viden že po mesecu dni. Izgubila sem 11 kilogramov, zdaj pa še utrjujem usahle mišice. Slabost je le, da se zoži obraz in da se pojavijo gubice, ki jih prej ob napetosti kože ni bilo. Seveda je podoben rezultat pri oprsju, ki se je zmanjšalo za dobro številko in ni več tako trdno na mestu kot prej.”

Pod strogim nadzorom

Suzano na treningu vsak dan spremlja štirikratni dobitnik naslova svetovnega prvaka Dejan Madžarovič. “Dejan je strog in zelo resno jemlje svoje poslanstvo. Na meni lahko vidite izreden rezultat. Sicer pa njegov videz veliko pove. Toplo ga priporočam vsakomur, ki mu je do rezultata, ne samo do izgubljanja časa in čvekanja v fitnesu.”

Suzanino oprsje smo si lahko pred nekaj leti ogledali v Playboyu. Je med redkimi estradnicami s tako veliko naravno številko: “Moti me, da so se zmanjšale in niso tako polne. Sicer jih trening učvrsti, vendar to ni to. Mogoče pa bo spet potreben kak posvet pri dr. Fabjanu.”