Suzana Jakšič je bila na nujni operaciji

1. 2. 2015

Suzana Jakšič je že pred dnevi pristala v bolnišnici, saj so jo pestile ginekološke težave, zaradi katerih je prestala tudi operativni poseg. Sicer stanje ni bilo resno in je bolniško posteljo zapustila še isti dan, vendar pa si Suzana vseeno želi, da bi se vsaj za nekaj časa poslovila od igel in narkoze.

Težav z zdravjem Primorki Suzani ne manjka, nekatere smo podrobno spoznali tudi v njeni avtobiografiji. Tokrat je spet pristala v bolnišnici, zato nas je zanimalo, kaj se je zgodilo.

"Nič hujšega, manjši ginekološki zaplet in posledično poseg. Še isti dan sem šla domov in sem čisto okej. Tudi po zaslugi prijaznega osebja ginekološkega in operacijskega oddelka. Ko se zbudiš iz sveta narkoze, ti prijaznost veliko pomeni. Pa še moja najljubša jed je bila ta dan za kosilo: ocvrt oslič in krompirjeva solata," je v smehu zaupala Suzana, ki se ne boji bolnišnic in igel.

"Bolnišnic sem navajena, saj nisem ravno pri 'ta zdravih', pomembno mi je le, da ta čas čim bolje odležim čas, kar je odvisno izključno od zdravstvenega osebja, od profesionalnosti in človeškosti. Glede na trenutne razmere v zdravstvu je to od njih malce težje pričakovati, pa vendarle," nam je še zaupala Suzana, ki bo kmalu že drugič postala babica.