Suzana Jakšič ogorčena nad ravnanjem z živalmi v šovu Kmetija

Suzana Jakšič ogorčena nad ravnanjem z živalmi v šovu Kmetija (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
24. 10. 2019

Suzano Jakšič, ki smo jo lahko pred več kot desetimi leti spremljali v prvi sezoni šova Big Brother ter kasneje še v šovu Kmetija slavnih, z nostalgijo spremlja novo sezono Kmetije. Kot je zapisala na družbenem omrežju facebook je dogajanje v tej sezoni odlično, precej bolj žalostna in ogorčena pa postane, ko vidi, kako kruto ravnajo z živalmi. In tukaj ni edina!

"Letošnja Kmetija ... dogajanje odlično, primerno udeležencem in šovu ... vendar, zelo žalostna in ogorčena sem nad ravnanjem z živalmi ... na vsaki kmetiji je prvenstveno treba poskrbet za živali ... ne kot le "stroje" za izdelke, pač pa s srcem, kot živemu bitju, od katerega imamo celo korist ... ampak srce je treba imet in vsaj malo čutnosti ... metanje in podajanje žabice en v drugega?" je v uvodu zapisala Suzana Jakšič, nato pa je nadaljevala: "Krave in mali pujski, sredi avgusta brez vode??? Tanja predlaga lov pujskov po svinjaku kot trening pred areno? ... da se vsi prestrašeni stiskajo v kotu? Kozica Žuža tava sama in cel dan nihče ne opazi, da ima pismo okrog vratu, ker jo nihče ne pogleda??? Denis grdo zapodi malega mucka, verjetno bi ga kar brcnu, če ne bi bilo kamere, ki jih je prišel obiskat? ... Sramota in ogabnost vseh skupaj, brez izjeme ... nimam besed."

Pod njenim razmišljanjem se je v hipu vsulo komentarjev, večina pa se je še kako strinjala s Suzano, ki je ob tem še dodala, da je vse ostalo v šovu popolnoma ok ter da so dogajanja temu primerna, le to z živalmi se ji zdi še kako grozno in porazno.