Suzana Jakšič: Priznala poročenega ljubimca!

Vir: Nova
5. 4. 2010

Že pred tremi leti, takoj po Suzaninem prihodu iz hiše Big Brother, smo pisali o njenem domnevnem poročenem ljubimcu in objavili fotografije. Takrat je vse zanikala, češ da z moškim na fotografiji (na sprehodu v ljubljanskem živalskem vrtu!!!) sodeluje le poslovno, a po navedbah našega novega skritega vira in pozneje celo Suzane je to daleč od resnice.

V uredništvo smo znova dobili namig, da naj bi bila ena izmed najbolj prepoznavnih Primork tudi razdiralka zakonov, saj se nič ne ozira na to, ali je moški poročen ali ne. O podobni zgodbi smo v Novi že pisali, ko smo na uredništvo prejeli fotografijo s Suzaninim domnevnim ljubimcem, ki jo je posnela družina z otroki v ljubljanskem živalskem vrtu. Takrat je Suzana vse zanikala, saj naj bi to bil njen poslovni kolega, s katerim sta se naključno srečala v Ljubljani. Govorice pa od takrat niso potihnile in spet smo preverjali informacijo, ali ima Suzana poročenega ljubimca. Poklicali smo jo, ji razložili vse obtožbe na njen račun in tokrat je jezno pritrdila:

»Ja, res sem ga imela! Do pred kratkim! Zdaj pa nehajte s tem!« Seveda smo vztrajali in izvedeli še, da je zveza trajala dolga leta in da jo je na koncu zelo prizadela, zato tudi tako buren odziv in končno priznanje.

Še več o tej ljubezenski zgodbi pa bo Suzana razkrila v svoji novi knjigi!

Priporočamo