Suzana Jakšič: Ujeta za tekočim trakom

Suzana Jakšič ujeta za tekočim trakom (foto: N. Divja) N. Divja
Vir: Nova
27. 12. 2011

Zvezdnica resničnostnih šovov že ves čas, odkar je prisotna v slovenskih medijih, išče svojo priložnost in tisto pravo službo, v kateri bi uživala. Očitno je vsaj približek tega, kar si želi, našla pri svoji prijateljici, razvpiti podjetnici Milici Makoter.

Suzana in Milica sta se spoprijateljili že davno, ko je Suzana za potrebe neke oddaje stopila v stik z njo, in vse od takrat ohranjata stike. Čeprav se je o Milici zadnja leta pisalo predvsem v črni kroniki, pa je njeno podjetje ves čas teklo in dobro poslovalo.

V njeno proizvodnjo je tako vstopila tudi zvezdnica Suzana, ki ji ni težko poprijeti za kakršnokoli delo, tokrat smo jo ujeli pri strojih za izdelavo plastičnih vrečk: »Milica ima veliko halo, v kateri je kup velikanskih strojev, ki oglušujoče 'štampajo' plastične vrečke. Vse deluje na podlagi računalnika, vendar tudi ročnega dela. Delavci so me navdušeno sprejeli in mi pokazali postopek dela. Poskusila sem tudi voziti viličarja, a sem zrušila paleto in vsi so se razbežali.«

Pohvalila pa je Milico, ki svojim delavcem nudi več toplih obrokov, toplo in hladno pijačo v vsakem trenutku, poleti pa celo sladoled. Bo to njena nova zaposlitev?!

Nina Keder

Priporočamo