Suzani Jakšič je Doris Pinčić zaupala vse skrivnosti!

Vir: Lea
15. 5. 2013

Larina izbira je začarala tudi Suzano Jakšič. In kot bi se ji uresničile sanje – z glavno igralko Doris Pinčić sta postali izvrstni prijateljici.

Doris je v Slovenijo prišla kot gostja na snemanju oddaje Ujemi sanje. Skrb za tako pomembno gostjo je bila predana v roke koordinatorki oddaje, simpatični Primorki, večkratni udeleženki slovenskih resničnostnih šovov Suzani Jakšič.

"Malce sem bila živčna pred njenim prihodom, saj nisem vedela, kako zahtevna je in kaj vse pričakuje. Takoj po prvih minutah sem si oddahnila, saj Doris ni prav nič zvezdniška, po mojem mnenju veliko premalo. Preprosto mlado dekle je, s čudovitim nasmehom in prirojeno umirjeno prijaznostjo – enako njeni vlogi v seriji. Zdaj vem, zakaj je bila ravno ona izbrana," nam navdušeno razlaga Suza.

Ker se je Lara odločila ostati na Štajerskem še dva dni, je Suzana z največjim veseljem prevzela vlogo gostiteljice. Ker sta se z Laro že toliko spoznali, da sta vedeli, da ju druži ljubezen do živali, je Suzana predlagala, da gresta jahat.

Kako je bilo Doris všeč v konjeniškem klubu Branka in kod vse sta se potepali s Suzano, preberite v novi številki revije Lea. Suzani je lepa igralka zaupala tudi, kako je sploh dobila vlogo v priljubljeni nadaljevanki, razgovorila pa se je tudi o svojem fantu Borisu, s katerim se bosta 6. septembra poročila.