Svežepečeni starši: V medijskem svetu smo pozdravili Jonatana in Sofijo

Maja Martina 
Merljak in Luka 
Jezeršek bosta v 
prihodnje lahko 
rojstne dneve svojih 
otrok praznovala 
skupaj. (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
21. 5. 2016

Da bo prav letos veliko znanih Slovencev pestovalo, smo sicer napovedali že pred časom, v tem tednu pa sta kar dva televizijca postala novopečena starša.

Igralka Maja Martina Merljak in režiser Jure Matjažič sta srečno novico o tem, da pričakujeta naraščaj, potrdila letošnjega februarja, v preteklem tednu pa sta na tem svetu pozdravila prvorojenca Jonatana. Omenjeno ime je, kot kaže, precej priljubljeno, saj se je za enako ime odločila tudi Karmen Švegel, ki je Oskarja Jonatana rodila lani decembra.

Že drugič pa je očka postal tudi MasterChefov sodnik in kulinarični ekspert Luka Jezeršek, ki je s soprogo Aleksandro in dveinpolletnim sinkom Urhom v zaključku prejšnjega tedna na svetu pozdravil deklico Sofijo. Urh se je prihoda sestrice sicer veselil že med nosečnostjo, saj sta se Aleksandra in Luka veliko posvečala temu, da sta mu ta poseben dogodek dobro pojasnila. Sicer pa si bo Luka prihodnjih nekaj tednov vzel tudi očetovski dopust, zato bo družinica prvih nekaj skupnih tednov preživela skupaj.