S.W.A.G.: Ostajajo skupina, ki bo osvojila Slovenijo

S.W.A.G.: Ostajajo skupina, ki bo osvojila Slovenijo (foto: Nova) Nova
12. 6. 2012

Prišle, navdušile in prehitro odšle! To je splošni komentar za pet deklet, ki so jih v šovu X Factor iz solistk združili v skupino S.W.A.G.

Pet simpatičnih deklet (Tjaša, Sara, Bianca, Suzana in Maja) je že v prvi oddaji dvignilo ogromno prahu, saj se je o njih govorilo marsikaj. Energične swagice so samo za Novo spregovorile o razočaranju, ko so izpadle iz šova, o mentorju Alešu Uranjeku in tudi o govoricah, da se med seboj ne razumejo.

Vseh pet deklet se je v šov X Factor prijavilo z željo, da bi postale nove solo pevske zvezde.

A žiranti Jadranka Juras, Aleš Uranjek in Damjan Damjanovič so v njih videli skupino, in tako se je začela njihova pevska pot.

»Ko so nas s puncami združili v skupino, sem šele zares začela doživljati vso lepoto tega šova, in ni mi žal, da se je žirija tako odločila in nas s puncami združila v eno,« je priznala Bianca.

»X Factor je bil zame definitivno najboljša izkušnja do sedaj. Na tej naporni poti sem izkoristila vsako sekundo, uživala in bila z ljudmi, s katerimi imamo podobna zanimanja. Kar na jok mi gre, ko pomislim, da se ta izkušnja ne bo več ponovila,« je dodala Suzana. »Dobila sem veliko novih prijateljev z enakimi željami, cilji, in skupaj smo si delili to neverjetno izkušnjo. Po mojem je bilo nekaj najlepšega, ko so nas kdaj dali skupaj v eno sobo in nismo imeli ničesar za delati, vedno so prišle kitare na plan in smo peli, se zabavali, skratka uživali skupaj,« je povedala Sara. »Vse swagice smo bile v času X Factorja kot spužve – ves čas smo vase srkale in črpale informacije in napotke ter jih  potem na živih oddajah izlile med gledalce, za katere upam, da so to tudi začutili,« pove Tjaša.

»Prijavila sem se, da uresničim svoje sanje, in tovrstni šovi so najboljša pot. V šovu sem se ogromno naučila o sebi. Zdaj sem popolnoma prepričana, da je to res to,« pa je še dodala Maja.

Kljub vsemu trudu so dekleta po tretji oddaji v živo na koncu izpadle iz šova. Bolj kot razočaranje je bila prisotna žalost, da so se zvezdniške sanje prehitro končale.

Več o tem, ali so S.W.A.G. res med sabo sprte in kakšni so njihovi načrti za prihodnost pa si preberite na povezavi S.W.A.G.: Med sabo niso sprte!