S.W.A.G: Zapustila jih je Suzana

S.W.A.G. (Tjaša Horvat, Maja Šebenik, Bianca Černjavič in Sara Romih) (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
18. 8. 2012

Dekleta iz skupine S.W.A.G. so pred nekaj tedni izgubile eno od članic, ki se je odločila, da se bo na glasbeno pot podala sama. Tako so Bianca, Maja, Tjaša in Sara ostale same, vendar pa pravijo, da niso nikoli niti pomislile, da bi se razšle, čeprav jih je Suzanina odločitev sprva šokirala.

"Naša zgodba s skupino S.W.A.G. se je pred kratkim končala, vendar le v smislu, da smo od zdaj v zasedbi tri pevke in raperka, saj se je Suzana odločila, da ne želi več nadaljevati glasbene poti z nami. Tako se je odločila sama, svojo odločitev nam je obrazložila tako, da je začela delo v skupini postavljati na drugo mesto, da ji to ni več prioriteta, zato je raje odšla, kot da bi nas zaradi tega omejevala," nam je razkrila 17-letna Tjaša Horvat, ki težavo vidi v tem, da so se dekleta, ki prihajajo z različnih koncev Slovenije, zelo težko uskladila, predvsem glede urnikov in vaj.

"Razumem, da so zdaj poletne počitnice, vendar menim, da je za uspeh treba trdo garati, vložiti čas in trud ne glede na letni čas." Suzana se na žalost temu tempu ni mogla prilagoditi, zato je raje odstopila od skupnega sodelovanja. Priznala jim je tudi, da je počasi nehala verjeti v njihov obstoj, ker nekaj časa niso bile aktivne, razlog za to so bile prav počitnice in to, da so na sceno vstopile v obdobju, ko so bili za poletje rezervirani že vsi glasbeniki. Njeni dvomi so nekako pripeljali do tega, da jih je zapustila, kmalu po tem pa jim je menedžer Aleš Uranjek sporočil veselo novico, da jih že septembra čaka mini turneja po Sloveniji, saj bodo nastopale po centrih Planeta Tuš.

"Torej swagice ne razpadamo, nasprotno, s polno paro gremo naprej, saj smo že posnele svojo prvo skladbo," je prepričana Tjaša, ki se zaveda, da jih čaka še kar veliko dela, saj morajo zdaj popolnoma spremeniti in prilagoditi nastope, vse od večglasnega petja do plesne koreografije, ki jo morajo namesto za pet ljudi prirediti za štiri.

"Vse, kar smo do zdaj vadile, bomo morale spremeniti, vendar verjamemo, da nam bo z veliko vaje uspelo, saj želimo narediti resnično dober prvi vtis v javnosti. Jeseni se začnejo naši prvi samostojni nastopi po X Factorju in vse, kar smo do zdaj naredile, se nam je zaradi Suzane porušilo, vendar pa bomo tudi to oviro uspešno preskočile. Zdaj, ko pogledam nazaj, je bilo vse to samo vprašanje časa, takrat pa nismo niti slutile, da bi se lahko kaj takega sploh zgodilo. Seveda smo bile sprva šokirane, ampak nismo ji nič zamerile, saj verjamemo, da je pač naredila to, kar je najboljše za skupino, zato ji želimo veliko sreče tudi v prihodnje. Vemo, da ima željo po samostojni glasbeni karieri, zato jo bomo pri tem podpirale," še doda Domžalčanka, ki se v prihodnjih tednih veseli dopusta s sošolci, ki ga bodo preživeli na maturantskem izletu na Krfu.

Nova Story že v prodaji

Story