Ta čudovita pričeska Alenko Košir naredi neverjetno mladostno

Ta čudovita pričeska Alenko Košir naredi neverjetno mladostno (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
3. 6. 2020

Alenka Košir se zdi vsak dan mlajša, njena trenutna pričeska pa njen obraz naredi neverjetno mladosten.

Alenka Košir je znana po svojem mladostnem videzu in zdi se, da se je za njo že davno ustavil čas. Nedavno je na svojem Instagram profilu pozirala v čudoviti poletni modni kombinaciji in vse osupnila s svojo čudovito pričesko.

Lepo osebno trenerko so leta in leta krasili košati in dolgi lasje, ki so bili že kar njen zaščitni znak. A pred časom se je odločila za veliko spremembo in dan danes nosi paž pričesko, ki ji še kako pristaja.

Ko je nedavno pozirala na svoji čudoviti terasi sredi Ljubljane, je seveda navdušila, kako tudi ne bi, ko pa je s to pričesko njena podoba neverjetno mladostna in le redki bi si upali ugibati koliko je stara. Vsekakor je prava lepotica, ki ji leta zares lepo prizanašajo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⭐️NAGRADNA IGRA⭐ ⭐ Hidrokolagen Novelius Medical ⭐️ En izmed najbolj vročih prehranski dodatkov🔥🔥🔥verjamem, da ste že slišali zanj…če niste, pa nič hudega…kajti☝🏻…z malo sreče bo, meni najljubši kolagen na trgu, lahko tvoj 💯 izžrebamo 6 srečnežev/srečnic…3 nagrade na Facebooku in 3 nagrade na mojem Instagram profilu…🙌🏻 sodeluješ lahko na obeh platformah🤗 ❗PRAVILA❗ 1. všečkaj objavo. 2. sledi @noveliusmedical @majacloset in @vformizalenkokosir 3. v komentar označi vsaj tri prijateljice ali prijatelje. 🎀 Žrebanje bo v sredo 3.6.2020 🎀 Izbor nagrajen-k/cev bo narejen z naključnim žrebom med sodelujočimi.

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir) on