Ta deklica je danes ena izmed najbolj znanih Slovenk

Takšna je bila Inja kot deklica ... (foto: Instagram Printscreen) Instagram Printscreen
15. 1. 2017

Vse bolj priljubljene so otroške fotografije znanih Slovencev, zato jih vse pogosteje ujamemo tudi na družabnih omrežjih naših estradnikov.

Bi prepoznali tole deklico? Ljubka dolgolaska je namreč priljubljena igralka Inja Zalta, ki jo lahko v glavni vlogi spremljamo v seriji Usodno vino. 

Inja, ki je poznana po svojem svobodomiselnem slogu, ki ga uveljavlja tudi v modi, je že kot deklica veliko bolj uživala v sproščenih trenutkih v objemu narave. Pod fotografijo, ki jo je komentiralo resnično veliko ljudi je igralka napisala, da je to njena 'mini verzija', sicer pa je igralka pred kratkim priznala, da ima z otroki resnično dober odnos, ter da jih ima zelo rada.

Sicer pa se Inja na male zaslone vrača že 23. januarja, ko bodo na POP TV začeli s predvajanjem novih epizod 4. sezone najbolj priljubljene serije pri nas. Kot smo utegnili izvedeti, nas v novih prizorih čaka še boj napeta zgodba, v kateri se bodo nove ljubezni rojevale, stare razdirale in kdo ve ... morda se bo čas sprememb dotaknil tudi ljubezni med Martinom in Injo.

Priporočamo