Ta družinski prizor vas bo ganil, partner Rosvite Pesek je takole očaral njenega vnučka!

Ta družinski prizor vas bo ganil, partner Rosvite Pesek je takole očaral njenega vnučka! (foto: Adrijan Pregelj) Adrijan Pregelj
28. 3. 2022

Malček je zbrano prisluhnil, medtem pa je užival v naročju svoje mamice.

Mali Mateo, na katerega je njegova babica, novinarka in voditeljica Rosvita Pesek izjemno ponosna, hitro raste in z veseljem ter radovednostjo spoznava naš svet. No, njegova mamica Nastja je za materinski dan pokazala, kako lepo se godi njej in Mateu.

Ob tej priložnosti je namreč Rosvitin partner, glasbenik Mitja iz skupine Prifarci v roke prijel kitaro in zraven še zapel, Nastja pa je posnetek objavila na Instagramu.

"Vsem mamicam želim čudovit materinski dan. Naj pa vam ga še dodatno polepša pesem Janeza Bitenca - Mamica moja, ki nam jo je zapel Mitja @prifarci (v.d. dedi od Matea)," je zapisala Nastja,

Očitno je Mateo na vso moč užival, saj je bil v maminem naročju res živahen in nasmejan. Očitno je, da ga je dedijevo petje in igranje razvedrilo, tako kot ostale domače. Ker odrašča v okolju, v katerem je glasba del vsakdana, mu je v življenju zagotovo ne bo manjkalo, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malinca | Nastja Kramer Pesek (@malincanastja)