Ta lepotec zdaj čisto povsod spremlja Sašo Lendero in mnogi so opazili, da skupaj kar žarita, tukaj je fotografija

25. 5. 2023
Deli
Ta lepotec zdaj čisto povsod spremlja Sašo Lendero in mnogi so opazili, da skupaj kar žarita, tukaj je fotografija (foto: Dejan Nikolič)
Dejan Nikolič

Pevka Saša Lendero je po ločitvi od Mihe Hercoga počasi že zacelila vse rane in zdi se, da je obrnila novo stran v svojem življenju.

Pevka Saša Lendero je v začetku leta mnoge zares šokirala, saj nihče ni pričakoval, da se bosta po več kot 20 letih skupne poti z Miho Hercogom ločila. Mnogi so bili zelo presenečeni, še več pa je bilo takšnih, ki kar niso mogli verjeti, da je njune ljubezenske pravljice prav zares konec.

Tudi Saša ni skrivala, da je njena bolečina zares velika in da so dnevi težki in naporni, saj se mora navaditi na nov ritem, ki ga do zdaj ni bila vajena. Vsekakor pa se zdi, da je tudi s tem izzivom dobro opravila in da je danes spet na starih tirnicah in kaže nasmejan obraz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Šušlja se, da ji že nekaj časa družbo dela postavni poslovnež z Vrhnike, Saša pa o tem še ne želi kaj veliko govoriti. No, kakorkoli že, jasno pa je, da ji že nekaj časa družbo dela še en čudovit lepotec, to je njen novi jekleni konjiček, ki ga ima Saša že nekaj mesecev in ki je pri mnogih vzbudil občudovanje.

Kako ga tudi ne bi, ko pa je videti naravnost sanjsko, Saša pa je v njegovi družbi vsa ponosna, žareča in vedno dobro volje, saj ve, da bo varno prišla na svoj cilj. Zares lepa družba, ki se je verjetno številni ne bi nikoli branili, saj je njen jekleni konjiček res nekaj posebnega.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.