Ta lepotica je nekoč grela posteljo Sebastianu Cavazzi in danes je videti takole!

22. 3. 2023
Deli
Ta lepotica je nekoč grela posteljo Sebastianu Cavazzi in danes je videti takole! (foto: promocijski material)
promocijski material

Slovenski igralec Sebastian Cavazza je bil nekoč poročen s to slovensko lepotico, ki je še danes videti naravnost sanjsko.

Ste vedeli, da je igralec Sebastian Cavazza nekoč ljubil lepo Martino Vrhovnik, mojstrico ličenja, ki pa jo zanima še veliko drugih stvari in je zares zelo ustvarjalna. Od konca njunega zakona je minilo že kar nekaj let, a zdi se, da se Martina od takrat ni kaj veliko spremenila, saj je še vedno videti zares odlično.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina V. T Spot (@martinavrhovnik)

Ko je nedavno objavila svojo fotografijo v kopalkah, je mnogim kar zastal dih, saj je res videti božansko in zdi se, da ji leta zares dobro denejo, vse do danes pa je ohranila manekensko postavo, ki ji jo mnoge zavidajo in videti je, da so se ji vsi treningi plesa zares odlično obrestovali.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina V. T Spot (@martinavrhovnik)

Sebastian in Martina sta danes le še oddaljen spomin, igralec pa je zdaj že nekaj časa srečen v objemu igralke Ajde Smrekar, s katero pa svojo zasebnost skrbno skrivata in sta le redko kdaj kaj pripravljena deliti z javnostjo.

Preberite še: To je prava resnica o zakulisju odnosa med Jasmino in Alešem, Planet TV razkril vse!

Vabimo vas še, da si pogledate spodnji podcast:

"Ni bila najtežja misel ta, da bi umrla, ampak da bi otroci ostali sami. Ta misel me je čisto napsihirala. Na začetku sem veliko jokala in nisem mogla spati. Ker sem se spomnila zdravljenja iz otroštva in ker sem vedela, da imam tri otroke, sem bila prepričana, da tega napora ne bom zdržala," je povedala Mojca Fatur, več pa sledi v spodnjem videu.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave