Ta naša znana Slovenka ima danes takole sanjski dom ob morju in ta razgled osuplja!

1. 5. 2023
Deli
Ta naša znana Slovenka ima danes takole sanjski dom ob morju in ta razgled osuplja! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Duhovna učiteljica Savina Atai ne skriva, da je srečna, da je končno našla dom, kjer se počuti zares doma in kjer ji je še kako lepo.

"DOM IMAM. Doma sem. Dom je bil moja največja rana. Pekel, ko sem odraščala.
Prostor preživetja. Iz doma je bilo treba bežati. Ni bilo varno biti doma. Tako dolgo je trajalo, da sem se sploh upala soočiti s to rano. In videti, kako delam vse, da nisem doma. (Ker sem tako kot deklica in najstnica preživela.) Kako me je strah imeti dom.
Kako živim, a nisem doma. In kako se mi ponavlja, da moj dom ni varen," je na svojem Instagramu zapisala Savina Atai, ki ima zdaj čudovit dom na hrvaškem otoku Visu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAVINA ATAI Forever Juicy (@savinaatai)

"In potem nam življenje da preizkušnje, včasih znova in znova … Skozi katere se lahko na novo odločimo, da naša preteklost ne bo mela moči nad našo sedanjostjo. Izberemo nežnost in varnost. Izberemo sebe. Vsi si zaslužimo biti v okolju in obkroženi z ljudmi, ki iz nas izbavljavlajo nežnost. In nam predstavljajo varnost. A šele ko damo nežnost in varnost sebi, naš živčni sistem začne razumeti, kaj to sploh je. Kako se to občuti. In šele ti občutki potem lahko kreirajo, kar si tako zelo zaslužimo. Pozdravčke iz mojega vrta. (Je še v ustvarjanju.) Čez praznike bom … DOMA," je radostno zapisala Savina.

No, le kdo bi se branil doma, ki nudi pogled na morje in se nahaja na prelepem otoku Visu. Mi že ne, kaj pa vi?

Preberite še: Super par: Indira mora zaradi kilogramov zagovarjati tudi svojega Matica, tole mu očitajo!

  • Morda bi vas še zanimalo: Jure Knez in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o vpetosti družine v poslovno sodelovanje, zakaj so mladi pomembni za razvoj in napredek podjetja ter kakšen mora biti vodja, da lahko ekipo pripelje do svetovnega uspeha. Nadvse zanimiva debata pa se je razvila tudi okoli teme, kaj uspeh sploh je. Vabljeni k ogledu!