Ta noro kipeč dekolte Anne Paynich dviguje prah, obline so bežale na vse strani!

3. 4. 2023
Deli
Ta noro kipeč dekolte Anne Paynich dviguje prah, obline so bežale na vse strani! (foto: Planet TV)
Planet TV

Anna Paynich je s svojo lepo postavo v šovu Poroka na prvi pogled naredila velik vtis, prav takšen pa je tudi njen Instagram profil.

Anna Paynich je tista tekmovalka šova Poroka na prvi pogled, ki je v šov prišla kot nadomestna žena za tekmovalca Aleša. Anna je stara znana resničnostnih šovov, saj smo jo videli tudi v šovu Kmetija in Masterchef, vedno pa s svojo podobo pritegne veliko pozornosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ★ 🎀 𝘼𝙣𝙣𝙖 𝙏𝙞𝙖 𝙋𝙖𝙮𝙣𝙞𝙘𝙝 🎀 ★ (@anna.paynich)

Tako je tudi v šovu Poroka na prvi pogled, prav tako pa je tudi na njenem Instagram profilu, ki je videti naravnost seksi in zares vroč. Še posebej tiste fotografije, kjer pokaže svoje bujne obline, ki so videti zares fantastično, še posebej pa njen bujni dekolte, ki je izjemno privlačen.

No, ta fotografija nas je še posebej navdušila, tisti, ki so bili še posebej poredni, pa so morda mislili, da vidijo celo nekaj več, kot je Anna v resnici želela pokazati.

Preberite še: Ta lepotica je nekoč grela posteljo Sebastianu Cavazzi in danes je videti takole!

Vabimo vas še k ogledu podcasta:

Nina Pušlar je slovenska pevka s številnimi uspešnicami, katere si prepevamo na vsakem koraku. "Ravno v soboto smo na mojem domačem koncertu razkrili eno prav posebno novičko, povezano z ..."