Ta obleka Jasne Kuljaj je požela navdušenje, vse je zanimalo, kje jo je nabavila, fantastična je!

Ta obleka Jasne Kuljaj je požela navdušenje, vse je zanimalo, kje jo je nabavila, fantastična je! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
22. 3. 2022

V zadnjem času se zdi, da za svoje nastope na televiziji izbira obleke, ki postanejo pravi modni navdih za številne gledalke.

Naša priljubljena voditeljica Jasna Kuljaj je zelo postavna dama, tega se tudi sama zaveda, zato za nastope izbira obleke, ki še poudarijo njeno brezhibno linijo. Nazadnje se je gledalcem pokazala v takem modnem kosu, ki je očitno požel veliko zanimanja.

Preberite še: Saša Lendero končno pokazala košček svojega čudovitega doma, samo poglejte te sveže barve!

Gre za obleko lepe, marelične barve, to pa je odtenek, ki temnolaskam, kot je Jasna, izjemno lepo pristoji. Zdi se, da jo je marsikdo spraševal, kje jo je nabavila, saj je ob sliki zapisala: "Drage dame! Vse, ki vas zanima, od kod je ta krasna obleka marelične barve, ki sem jo nosila v včerajšnji oddaji @pricrnempetru.planet tukaj je odgovor: @porocnisalonwhitecouture."

Radovedne gledalke so tako dobile svoj odgovor in zagotovo bo marsikatera sledila Jasninemu modnemu zgledu - gre za model, ki pristoji različnim postavam, saj prikrije kakšno morebitno pomanjkljivost in izpostavi tisto, kar je lepo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)