TA obleka je na Marjetki Vovk videti preprosto fantastično, njen dekolte in ozek pas pa sta v prvem planu

TA obleka je na Marjetki Vovk videti preprosto fantastično, njen dekolte in ozek pas pa sta v prvem planu (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
20. 6. 2022

Naša pevka je komaj dočakala vrnitev na koncertne odre.

Poletje je tisti letni čas, ko zaživijo odri na prostem. Po sprostitvi protikoronskih ukrepov so tako občinstvo kot nastopajoči komaj dočakali nastope v živo. Med tistimi, ki so se tega zelo razveselili, je tudi priljubljena glasbenica Marjetka Vovk, ki zelo rada stopi pred svoje zveste oboževalce.

Špela Močnik pokazala poročno obleko in kipeč dekolte, ki je obračal vse glave

Pri tem pa poskrbi, da je do potankosti urejena - njena pričeska in obleke so vedno prava paša za oči. Tokrat je tistim, ki niso mogli priti na njen koncert, pokazala, kakšno opravo je izbrala in v njej čisto osupnila!

Gre za kreacijo, ki odlično pristoji vitkim damam, kakršna je tudi Marjetka. Obleka brez naramnic s poudarjenim dekoltejem je čudovita, narejena iz rahlo prosojnega materiala v beli barvi in s simpatičnim vzorčkom v obliki srčkov. "Happy girl! ❤️Včeraj je bil tok lep dan, tok mi je napolnil srce, da se še danes samo smejim! Uživala sem vsako minuto na odru in pod odrom," je iskreno zapisala pevka, ki so jo njeni sledilci kar zasuli s komplimenti.

Ni kaj, nekatere so res prave srečnice in so iz leta v leto videti samo boljše. Marjetka je zagotovo med njimi, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)