Ta poljub Rebeke Dremelj vam bo dolgo ostal v spominu, pokazala je svojo izjemno nežno plat

Ta poljub Rebeke Dremelj vam bo dolgo ostal v spominu, pokazala je svojo izjemno nežno plat (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
4. 10. 2021

Njuna ljubezenska pravljica se je začela izjemno romantično in traja še dandanes.

Nekdanja misica, pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v javnosti že velikokrat pokazala, koliko ji pomeni njen soprog Sandi Škaler. Skupaj sta že od leta 1999, ko jo je Sandi za valentinovo odpeljal na romantični zmenek v Zagreb ter lepotico povsem očaral.

Ne samo Ana Klašnja in Miha Krušič, razšel se je tudi TA parček tukaj 👇

Njuna zveza je bila izjemno trdna, tako da sta si leta 2011 obljubila večno zvestobo. Že prihodnje leto sta se razveselila prvorojenke Šajane, leta 2016 pa se je družinici pridružila še druga hčerkica Sija.

Rebeka je izjemno ponosna na svojo družino, kar občasno pokaže tudi svojim oboževalcem. Tokrat jih je povsem očarala z lepim, romantičnim prizorom: objavila je namreč fotografijo, na kateri se na "klopci ljubezni" poljublja s svojim Sandijem. "Kako bi rekla @janplestenjak in @maraayamusic - V NAJU ŠE VERJAMEM…❤️," je iskreno zapisala naša pevka in s tem dala do znanja, da je njuna ljubezen še dandanes izjemno močna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)