Ta postavni lepotec v objem stiska lepo Mirjam Poterbin, kaj nista videti sanjsko!

27. 2. 2023
Deli
Ta postavni lepotec v objem stiska lepo Mirjam Poterbin, kaj nista videti sanjsko! (foto: Bobo)
Bobo

Mirjam Poterbin, mama košarkarskega asa Luke Dončića, ni samo velika košarkarska navdušenka, obožuje tudi druge športe in jih strastno spremlja.

Mirjam Poterbin se je po odhodu Luke Dončića v ligo NBA preselila čez lužo in živela v Dallasu, kjer je sinu pomagala na začetku, ko je prišel igrat v ZDA.

Zdaj je Luka v ZDA že povsem domač in zdi se, da ima tudi Mirjam danes več časa za stvari, ki jih nekoč morda ni uspela početi.

Pred časom je tako razkrila, da poleg košarke rada pogleda tudi dirke motogp, še posebej močno pa je včasih navijala za danes upokojenega dirkaškega asa Valentina Rossija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirjampoterbin

Ob njegovi zadnji dirki se je pohvalila z njuno skupno fotografijo in mnogi so ji to še kako zavidali, saj je bilo videti, da je med njima posebna kemija.

Res sta bila skupaj videti sanjsko, Valentino pa se ni branil in je lepo Mirjam tesno objel, ter tako pokazal, da tudi on ni imun na lepe čare brhke Slovenke.

No, vse se zdi, da rada spremlja šport in si stvari ogleda tudi v živo, kar je res pravi užitek.

Morda vas zanima tudi: "Mnoge preseneti, da sem bil na kar štirih olimpijskih igrah. Na prvih že pri svojih 19 letih. Tudi sedaj sprostitev najdem v športu, predvsem v smučanju. Sem se pa v preteklosti norčeval iz golfa, potem pa ga preizkusil in me je popolnoma zagrabil," nam je zaupal Košir. Več pa v spodnjem videu. 

Preberite še: To so znane Slovenke, ki že nekaj časa služijo na Onlyfans in gre jim zelo dobro

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave