Ta pričeska Ano Praznik (Delovna akcija) čisto spremeni in nam se zdi, da jo tudi noro pomladi, fotografijo je skoraj nujno videti

Ta pričeska Ano Praznik (Delovna akcija) čisto spremeni in nam se zdi, da jo tudi noro pomladi, fotografijo je skoraj nujno videti (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
26. 5. 2023

Pevka in voditeljica Ana Praznik rada vedno znova preizkuša nove in nove pričeske, nam pa je bila še posebej všeč ena od njih, ki nam je prav zlezla pod kožo.

Ana Praznik je prava kameleonka, ki rada preizkuša nove in nove pričeske, vse pa se zdi, da ji prav vsi mogoči stili pričesk tudi zelo lepo pristajajo. Prisega na kratke lase in seveda jo pri tem razumemo, saj je dosti bolj enostavna za negovanje, prav tako pa ne vzame toliko časa, kot se jo potrebuje za nego dolgih las.

Pred časom je Ana pokazala malo drugačno pričesko, ki je bila malo bolj kodrasta in mnogim se je zdelo, da ji noro lepo pristaja in ne samo to, že na prvi pogled je jasno, da Ano tudi zelo pomladi. Še posebej izviren pa je bil v tej kombinaciji tudi stil ličenja, ki je bil tako drzen, da si ga vsaka verjetno ne bi upala nositi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bepop (@bepop_ladies)

Ana je odrskega make upa seveda vajena in zdi se, da ga zna tudi odlično nositi in res je videti, da ji je prav pisan na kožo. V Delovni akciji kaže nekoliko bolj športno podobo, ko pa je na glasbenih odrih, pa predstavi povsem drug modni stil, ki je mnogim še kako všeč, vidi pa se, da tudi Ana v njen zares uživa in predvsem, da se ji ni prav nobena težave preleviti iz povsem športnega, v povsem elegantni modni outfit.

Kakšna pa je vam bolj všeč? Športna ali elegantna?

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.