TA pričeska Jasne Kuljaj je številnim ostala v spominu, saj z obraza odvzame kar nekaj let

TA pričeska Jasne Kuljaj je številnim ostala v spominu, saj z obraza odvzame kar nekaj let (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
31. 8. 2022

Poletje je zagotovo tisti letni čas, ko je igrivost z dodatkom nagajivosti še kako dobrodošla!

To dobro ve naša voditeljica Jasna Kuljaj, ki je počitnice preživljala v Dalmaciji. Obiskala je več priljubljenih počitniških destinacij, tako na obali kot na otokih, in se pri tem na vso moč zabavala. Na svoje oboževalce pa tudi v prostem času ni pozabila in jih redno razveseljuje z očesom prijetnimi prizori oziroma s fotografijami, na katerih je sama v prvem planu.

Veliko pozornosti je pred časom tako požela slika, na kateri je Jasna taka, kakršne je nismo vajeni v javnosti. No, predvsem njene divje pričeske ne! Pustila je, da ji je veter zmršil goste in dolge lase, ki so malce skodrani od slanega morja. Tudi njihova barva je nekolikanj svetlejša, kar ji odlično pristoji.

Oči je skrila za velikimi in modnimi sončnimi očali, oboževalcem pa poslala sočen poljubček. Mi smo prepričani, da taka pričeska z njenega obraza odvzame kar nekaj let, saj je videti kot mlado dekle, in tisti, ki je ne poznajo, si zagotovo ne bi mislili, da je že lepo vrsto let tudi mamica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)