Ta rdeča obleka Rebeke Dremelj je nekaj posebnega, prava poletna osvežitev - tako kot ona sama!

Rebeka Dremelj (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
12. 7. 2021

Zdi se, da je na zasluženih počitnicah resnično zelo uživala.

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj ne skriva, da ji je poletje pisano na kožo. S svojo družino je uživala na rajskih Maldivih, od koder se je oglašala prek družbenih omrežij. Njeni oboževalci so bili navdušeni, saj jih je redno razveseljevala s čudovitimi podobami neokrnjenih peščenih plaž.

Njena podoba je poletno sproščena, pa naj gre za pričesko ali obleke. Ta, ki jo je izbrala za pijačo na plaži, je preprosto lepa - živahne rdeče barve in preprostega kroja, ki poudari njen dekolte. "Tukaj bi pa človek res lahk rekel, kot da sem bila včasih miss. Čista manekenska poza!" To so besede, s katerimi je Rebeka komentirala spodnjo fotografijo, na kateri v rokah drži nepogrešljivo pijačo. 

In ima še kako prav - vrsta let v manekenskih vodah ji je prišla v kri, poziranje ji je tako rekoč pisano na kožo! To so ugotovili tudi njeni sledilci, ki so navdušeno pritrdili njenim besedam. Jasno je, da se je z Maldivov vrnila sproščena in polna sveže energije ter ustvarjalnega zagona za nadaljnje poslovne podvige.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Priporočamo