TA stajling Katarine Čas nas je pustil brez besed, hotele jo boste posnemati, to obleko je res vredno imeti!

TA stajling Katarine Čas nas je pustil brez besed, hotele jo boste posnemati, to obleko je res vredno imeti! (foto: Goran Atley) Goran Atley
17. 5. 2022

Pred kratkim je bila na počitnicah na Tenerifih, kjer si je malce oddahnila od vsakdanjih obveznosti.

Naša igralka in voditeljica Katarina Čas je zagotovo dama, ki ima izoblikovan odličen modni okus. Nikoli slepo ne sledi trendom, temveč zase izbere kose, ki jih lahko nosi več sezon. Moramo pa priznati, da je vedno videti odlično - pa naj gre za večerne oprave ali pa kavbojke, ki jih zna lepo kombinirati z zgornjimi deli in ustreznimi čevlji.

Med počitnicami na Tenerifih pa nas je navdušila z modelom obleke, ki bo v prihajajočem poletju zagotovo v omari marsikatere modne navdušenke. Gre za popoln poletni stajling, primeren za pohajkovanje po mestu ali pa za večerne izhode.

Gre za črno obleko, monotonost barve pa "razbije" cvetlični potisk. Obleka ima daljše rokave, ki ščitijo pred soncem, možno pa jih je tudi zasukati. Zraven je obula elegantne sandale s polno peto in poskrbela za nadvse eleganten vtis. Obleka je v pasu malce stisnjena, s tem pa je poudarjena Katarinina vitka postava.

Ta model je primeren za različne postave, material je lahek in zračen, kot nalašč za topolo poletje. Morda imate podobno obleko že v omari, le malce pobrskati je treba. V tej sezoni bo zagotovo pravi modni hit!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K a t a r i n a Č a s (@katarinacas)