TA tekmovalka iz šova Kmetija razkrila tragedijo, ki jo je doletela v življenju, po tem ji lahko rečemo: Kapo dol!

TA tekmovalka iz šova Kmetija razkrila tragedijo, ki jo je doletela v življenju, po tem ji lahko rečemo: Kapo dol! (foto: POP TV) POP TV
22. 9. 2022

Nekatere življenje res ni božalo, zato pa so njihovi dosežki toliko bolj občudovanja vredni.

Med take osebe zagotovo spada Monika Nastja Sotenšek, ki jo gledalci šova Kmetija čedalje bolj spoznavajo. Pred kratkim je v oddaji razkrila, da ji v življenji ni bilo ravno lahko in z roživami postlano. In kaj se je zgodilo? Mama jo je zapustila, ko je bila še čisto majhna, imela je komaj eno leto in pol!

Preberite si še: TO je pravzaprav pravo ime Andree Libič (Kmetija), kar so doslej vedeli le redki!

"V bistvu sem bila vedno zapuščena, s strani mame in s strani fotra. Od tistih, ki ti največ pomenijo, si zapuščen," je dejala Monika. A ne glede na to je imela lepo otroštvo, saj se je lahko zanesla na očeta ter na stare starše. Bolj jo je prizadela izguba očeta, ki je preminil v prometni nesreči.

"Najbolj grozno je to da vmes nekaj časa nisva bila povezana," je še povedala. Ko pa sta se končno nekako spet dobila, pa se je zgodila nesreča. Pravi še, da ga neskončno pogreša, saj je bil edini, ki ga je v bistvu imela. "Boli me to, da ga ne morem poklicati, ker ne more biti z mano v tistih trenutkih, ko bi si želela," je priznala Monika. Srečna pa je, da ima sestro, babico, teto in bratrance.