Ta zelo znana slovenska skupina sporočila tisto, kar so se mnogi najbolj bali. Žalostno

Ta zelo znana slovenska skupina sporočila tisto, kar so se mnogi najbolj bali. Žalostno (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
12. 10. 2022

Bojan Cvjetićanin, Kris Guštin, Jure Maček, Jan Peteh in Martin Jurkovič so člani izjemno popularne skupine Jocker Out, v zadnjih mesecih smo jih lahko slišali po celi Sloveniji, zdaj pa je kot strela z jasnega udarila žalostna novica.

Bojan CvjetićaninKris GuštinJure MačekJan Peteh in Martin Jurkovič so člani izjemno popularne skupine Jocker Out, še posebej so priljubljeni pri ženski publiki in v zadnjih mesecih so dobili še številne nove oboževalke, saj so koncertirali po vsej Sloveniji.

Nato pa je v teh dneh kot strela z jasnega udarila novica, da je njihov basist Martin Jurkovič, sprejel zelo težko odločitev. Odločil se je namreč, da bo zapustil skupino.

Preberite še: Na ušesa nam je prišlo, da se je ta znana Slovenka ločila! To je vse, kar vemo!

Preberite še: Novinarka POP TV dala odpoved in danes živi takšno pravljico!

 

V izjemno s čustvi nabitem poslovilnem govoru je sporočil, da je o tem že nekaj časa razmišljal in da odločitev seveda ni bila lahka. "Letos smo igrali po vsej Sloveniji in na koncu naredili drugi album ter ga predstavili v Križankah. S tem je ta bend postal nekaj več v naših življenjih in jaz osebno sem prišel do razpotja, moral sem se odločiti, ali bom nadaljeval življenje v glasbeni smeri ali bom nadaljeval z drugimi cilji, ki sem jih gradil poleg benda skozi življenje. Tako sem se odločil, da bom zapustil bend," je s tresočim glasom dejal Martin, fantje pa so ga po koncu močno objeli in videlo se je, da takšna odločitev za nobenega ni bila lahka.

A vseeno je sledila tudi dobra novica, Martin bo še naprej ostal član skupine, le da ne bo več na odru, kar je mnoge vsaj malo potolažilo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joker Out (@joker_out_official)