TA znana RTV-jeva voditeljica ne skriva, kaj je njena velika ljubezen, tega doslej marsikdo ni vedel

TA znana RTV-jeva voditeljica ne skriva, kaj je njena velika ljubezen, tega doslej marsikdo ni vedel (foto: STA) STA
27. 1. 2023

Poznamo jo kot odločno voditeljico oddaje Tarča, ki svoje delo opravlja izjemno profesionalno.

Novinarka Erika Žnidaršič je ena od tistih, ki posledice vsakdanjega stresa najraje ublaži v naravi. Navdušena je nad športnimi aktivnostmi na prostem, tako pozimi kot poleti. Še posebej se je razveselila dejstva, da je našo deželo pobelil sneg, saj je lahko vzela svoje smučke in se podala na bele strmine.

Preberite še: Aneta Andollini je zdaj videti takole, privoščila si je TO spremembo, a z njo je očitno zelooo zadovoljna

Marsikdo ni vedel, da je navdušena nad tem športom, a zdaj je razrešila vse dileme in to pokazala kar sama. Svoje spletne sledilce je razveselila s prizorom neokrnjene narave, sredi katere je pozirala za trenutek, ujet v fotoaparat. Ob sliki je samo hudomušno zapisala. "Sibirija." Ni razkrila, kje se je mudila, a prepričani smo, da se je imela zelo lepo in uživala v vsakem trenutku na svežem zraku.

Seveda so se njeni sledilci takoj odzvali s komentarji - eni med njimi so menili, da je naravnost popolna v beli smučarski opremi, saj je tako zlita z barvo narave. Ne čudi dejstvo, da je Erika tako postavna. Šport je preprosto del njenega vsakdana, dobro ve, kako pozitivno vpliva na njo in da tako ohranja svojo vitalnost ter se napolni s pozitivno energijo. Vsekakor se gre zgledovati po naši voditeljici. Bravo!