Ta znana Slovenka glasno udarila po Saši Lendero in Mihi Hercogu, ker misli, da je vse laž

Ta znana Slovenka glasno udarila po Saši Lendero in Mihi Hercogu, ker misli, da je vse laž (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
27. 1. 2023

Ločitev Saše Lendero in Mihe Hercoga še vedno močno odmeva na estradni sceni, vse pa se zdi, da vsi le ne mislijo, da gre za pravo ločitev, saj se enim zdi, da je vse le del dobre promocije. Pa je res?

Saša Lendero in Miha Hercog sta pred dnevi presenetila z novico, da se ločujeta, mnogi pa so bili takrat povsem brez besed, saj kaj takšnega res niso pričakovali.

Že res, da se je že nekaj časa šepetalo, da v njunem zakonu ni vse v najlepšem redu, a vseeno niso mislili, da sta v tako hudi krizi, da iz nje ne boste uspela splavati skupaj.

No, kakorkoli že, med estradniki vsi vseeno ne verjamejo, da se bosta Saša in Miha zares ločila, saj se jim zdi, da je morda vse skupaj le dobra promocija.

Med njimi je tudi Petra Roi, žena našega glasbenika Damiana Roia. "Nehajte nas že posiljevat s to Saško Lendero in Mihcem ... Jojjj, kot da sta edina, ki sta se ločila. Kar je preveč, je preveč, jeb* te," je zapisala na svojem Facebook profilu.

"Vse skupaj se mi zdi malo pretirano. Vse se mi zdi ena velika reklama. Tako njuna televizijska zaroka, kot tudi razhod. Mislim, da bosta spet skupaj. Grem glavo stavit," pa je še povedala za zurnal24.si.

Morda pa ima Petra resnično prav in bosta Miha in Saša na koncu spet skupaj in nadaljevala svojo ljubezensko pravljico.

Preberite še: Neee, po Saši Lendero se je razšla tudi ta zelo znana Slovenka!