TA znana Slovenka je učiteljica hčerke Alenke Košir, ste vedeli to?! Nas je presenetilo!

TA znana Slovenka je učiteljica hčerke Alenke Košir, ste vedeli to?! Nas je presenetilo! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
23. 5. 2022

Ponosna mama je objavila posnetek svoje hčerke, s katerega je jasno razvidno, da je resnično nadarjena pevka.

Alenka Košir svoje otroke vzpodbuja na njihovi poti, ob strani pa jim ves čas stoji tudi njihov oče, Jure Košir. Oba sta izjemno ponosna na svoji hčerki, Aniko in Alino ter na sina Jalna. Alina je naravni talent, ko gre za poziranje, saj se je že večkrat postavila pred objektiv. Anika pa je nadarjena pevka, kar sta v zadnjem času pokazala oba njena starša, saj sta na svojih Instagram profilih objavila video posnetke Anikinega pevskega nastopa.

Preberite še: Nekatere so res tašče iz pekla, še posebej, če so rojene v TEH horoskopskih znakih

Nazadnje je to naredila Alenka, ki je še razkrila, pri kateri znani Slovenki njena Anika razvija svoj talent. Ob posnetku je namreč zapisala: "10 let je minilo, odkar si prepevala komad Bruna Marsa - Granade, v čisto svoji angleščini, saj si bila stara samo 6 let 😅🙏🥰 že takrat sem opazila v kakšno veselje ti je bilo petje ... in še danes je tako, da je petje tvoja največja strast ⭐️ p.s.: hvala tudi učiteljici @maraayamusic."

No, očitno je, da je njena učiteljica Marjetka Vovk, kar pomeni, da je Anika v odličnih in strokovnih rokah! Vemo, da nadarjenost ni vse - treba je tudi delati in se razvijati, kar pa Marjetka odlično obvlada.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir)