Ta znana Slovenka se je vrnila v objem Lada Bizovičarja, njen bivši pa spisal ljubezensko pravljico

Ta znana Slovenka se je vrnila v objem Lada Bizovičarja, njen bivši pa spisal ljubezensko pravljico (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
19. 11. 2021

Katarina Čas je bila nekoč v objemu oglaševalskega guruja in pisatelja Aljoša Bagole, a se je na koncu odločila, da se vrne v objem svojega bivšega in mu s tem močno ranila srce.

Aljoša Bagola, ki danes velja za uspešnega pisatelja in predavatelja, je danes poročen z igralko Ivo Krajnc Bagola, s katero sta skupaj srečna že vse od leta 2011.

Njuna ljubezen pa se je začela, ko se je Aljoša leta 2010 razšel z igralko Katarino Čas, ki se je takrat vrnila v objem svoje bivše ljubezni, Lada Bizovičarja in Aljošo s tem močno prizadela.

Aljoša je bil v tistem času na obisku pri svoji teti in pri njej videl revijo, v kateri je bil tudi intervju z Ivo, ki je danes njegova žena. V hipu je pomislil, da bi bila prav Iva lahko njegova sanjska srčna izbranka in usoda je želela, da sta se dva tedna kasneje zares srečala na prireditvi Viktorjev, danes pa sta ponosna starša njune edinke Sofie, ki jo oba neskončno obožujeta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aljoša Bagola (@aljosabagola)