Ta znana slovenska voditeljica ima noro dolge noge, a jih redko pokaže, zato prizora ne gre zamuditi

Ivana Šundov
Spomini na 
cvetno nedeljo
Ivana že od nekdaj neguje tradicijo velike noči in skupaj s hčerkama, ki sta zdaj že skoraj pravi gospodični, vsako leto ustvarjajo čudovite pisanke. Ima pa tudi sama prelepe spomine na ta praznik, ki ga je družinsko preživljala s sestro.
“Spomnim se cvetne nedelje, ko smo nosile v cerkev oljčne vejice, blagoslova jedi, ki smo jih nosile v košaricah na veliko soboto, in pa vstajanja točno pred veliko nočjo. To mi je najbolj ostalo v spominu, saj sva s sestro morali vstati zelo zgodaj, natančneje še pred četrto uro zjutraj, ker se je ob štirih že začela procesija. Spomnim se, da je bila vedno še tema, ko sva skupaj z mamo in z babi zapuščali hišo in hiteli proti procesiji, ki je šla po klančinah okoli vasi, in vsa pot je bila označena s polžjimi hišicami, v katerih je gorela prižgana natlačena žagovina. Od daleč je bil pogled na to osupljivo lep. Procesija se je končala v cerkvi z mašo, po kateri smo hiteli domov, ker je dedek že imel pripravljen velikonočni narezek. Njegov kuhani pršut je bil vedno najboljši, prav tako kot babičina potica. Ko zdaj razmišljam o tem, se zavedam, da ti spomini najlepše dišijo.” (foto: Preddy Primoz Predalic 00386 51681119) Preddy Primoz Predalic 00386 51681119
12. 8. 2021

Ivana Šundov je nekoč kraljevala na nacionalni televiziji, kjer je vodila razvedrilne oddaje, od tega je že nekaj let, njena postava pa ostaja nedotaknjena.

Voditeljica Ivana Šundov je nekoč v naše dnevne sobe vstopala z razvedrilnimi oddajami na nacionalni televiziji.

Kasneje se je poročila in preselila v Zagreb, kjer še danes ustvarja in deluje. Nedavno je na Instagramu objavila čudovito poletno fotografijo in mnogi so bili osupli, ko so videli, da se lepa voditeljica v vseh teh letih ni nič kaj veliko spremenila.

Zdi se, da je njena postava še vedno nedotaknjena, njene dolge noge pa še vedno jemljejo dih, saj se zdi, da so to ene najlepših nog slovenskih voditeljic.

Priporočamo