Ta znana slovenska voditeljica je po porodu preoblikovala svoje telo, zdaj razkriva, kako ji je uspelo (fantastična je!)

Ta znana slovenska voditeljica je po porodu preoblikovala svoje telo, zdaj razkriva, kako ji je uspelo (fantastična je!) (foto: Maja Dodič) Maja Dodič
16. 3. 2023

Uff, to pa res ni mačji kašelj in zahteva veliko predanost ter disciplino, zato: kapo dol in bravo!

Simpatična Lea Mederal že lep čas ustvarja oddajo Potep z Leo, ki jo tudi vodi. Ima zvesti krog oboževalcev, ki komaj čakajo, da jo vidijo na malih zaslonih. Lea je leta 2020 postala mamica malemu Julijanu, ki je zdaj čisto pravi navihanček!

Preberite še: Rosvita Pesek je bila zelo iskrena o odnosu s svojim bivšim, med njima je zdaj takole ...

Kot številne mamice se je po porodu tudi sama soočila s spremembami telesa, in odkrito priznava, da ji nekatere niso bile niti najmanj všeč. A ker je odločna dama, je vajeti vzela v svoje roke in se temeljito lotila dela - s pomočjo telovadbe je zdaj točno takšna, kakršna je hotela biti, njeno počutje pa je seveda precej boljše. In za kaj gre? To je razkrila kar sama na svojem Facebook profilu. Novembra lani je začela hoditi v fitnes, zato, ker je hotela okrepiti mišice po porodu.

"Čutila sem, da moje mišice niso OK. Zaradi dojenja sem se začela puklasto držat, od dvigovanja Julijana so me ves čas bolele hrbtne mišice, moje trebušne mišice so bile šibke in potem sem rekla, zdej pa dost, treba se je spravit v red. In sva z Ano ( FITsem ) začeli trenirat💪 (samo 2x na teden, nič več) v FIT13 fitnes center in končno so mišice spet okrepljene 👏😊," poudari Lea.

Ob tem se je še zahvalila svoji trenerki, ki ji je s strokovnostjo in vzpodbudnimi besedami ves čas stala ob strani. No, rezultat je še kako viden, najpomembnejše pa je, da se Lea počuti dobro v svojem telesu.

  • Morda bi vas še zanimalo: Nuša Gnezda: "Žensko telo je po porodu drugačno in ne bo nikoli več takšno, kot je bilo prej." Več pa v spodnjem posnetku, vabljeni k ogledu.