Ta znana televizijka je zdaj videti takole, bi jo sploh prepoznali?! Barva las res naredi veliko, drugačna pričeska pa tudi!

Ta znana televizijka je zdaj videti takole, bi jo sploh prepoznali?! Barva las res naredi veliko, drugačna pričeska pa tudi! (foto: Profimedia) Profimedia
23. 1. 2023

Včasih je delala na TV Slovenija, potem pa je lani zamenjala službo in odšla na Planet TV.

Govorimo o postavni novinarki Katarini Braniselj, ki jo gledalci zdaj že dodobra poznajo. Številni so si jo zapomnili s svetlimi lasmi, tako da so bili pred kratkim kar pošteno presenečeni, ko se je odločila za rdečkasti odtenek, ki pa ji prav tako odlično pristoji (no, vsaj nam se zdi tako).

Preberite še: Vesna Milek je s TEM kosom čisto očarala, zagotovo je modno popestrila zimsko monotonost s to lepo barvo!

Sama ni povedala, zakaj se je določila za spremembo videza, na Instagramu pa je ob svoji fotografiji zapisala: "Gospodom so morda res bolj všeč plavolaske, da ukrotiš rdečelasko, pa je potreben pravi moški." Hmm, le kaj je hotela povedati s tem? Med ključniki je dodala še besedo "sprememba", zato so se številni spraševali, ali je sprememba barve las res edina, ki se ji je zgodila. A očitno se je odločila, da bo podrobnosti obdržala zase, in do tega ima vso pravico.

Morda vas zanima: Denis Avdić in njegova soproga Ana o tem, kako sta se zaljubila - poskrbela sta za pravo presenečenje!

Moramo priznati, da je tudi z rdečimi lasmi nadvse privlačna dama, kar so ugotovili tudi njeni oboževalci in so ji to dali jasno vedeti s svojimi komentarji - vsem po vrsti se je zdela preprosto super, sprememba se jim je zdela dobrodošla. Katerina je bila svetlim lasem zvesta kar precej časa, zato je morda prišla do zaključka, da bi preizkusila še kakšno drugo barvo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Braniselj (@katarinabraniselj)