Ta znani Slovenec je pokleknil pred svojo srčno izbranko, naslednji korak je zvezdniška poroka!

5. 4. 2022
Deli
Natikanje poročnega prstana (foto: Profimedia)
Profimedia

Nečesa tako romantičnega res že dooolgo časa nismo videli - in začetek pomladi je prav gotovo pravi čas za ljubezen in romantiko 😍

Glasbenik Miran Rudan je ustvarjalec, ki je že vrsto let prisoten na slovenski sceni. Številni oboževalci so ga dodobra spoznali kot pevca skupine Pop Design, ki jo je lani zapustil in zdaj hodi po svoji poti.

Po zasebni plati pa je zdaj na vso moč srečen, saj je - kot je pokazal na družbenem omrežju - zasnubil svojo srčno izbranko, in sicer tako, da je pokleknil pred njo!

"Ko greš na sprehod in se po poti ustaviš in vstopiš v cerkev, da si ogledaš posebne orgle... Vmes pa pristaneš na kolenih ♥️ tudi tisti iz freske pri zadnji večerji so se obračali in opazovali dogajanje 😉 Rudan priimek sicer že ima, kljub temu, da poroke še ni bilo... čeprav marsikje piše, da je že moja žena in čeprav ji tako pravim tudi sam... Mislim pa, da je prisel pravi čas. ♥️," je zapisal očitno zelo ljubeče razpoložen Miran.

Miran sicer ima iz prvega zakona enega sina, v zvezi s srčno izbranko Anito pa je dobil še dva. Kot je zapisal, Anita že nosi njegov priimek, a zdaj je očitno napočil čas, da se tudi uradno poročita. No, komaj čakamo na poroko, ki bo brez dvoma čudovita in romantična, hkrati pa jima tudi v našem uredništvu želimo vse lepo na njuni nadaljnji skupni poti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miran Rudan 🎤 (@miranrudan)