Ta znani tekmovalec iz Kmetije iskreno o tem, kaj se mu dogaja zdaj, tega ni pričakoval (skoraj) nihče

Ta znani tekmovalec iz Kmetije iskreno o tem, kaj se mu dogaja zdaj, tega ni pričakoval (skoraj) nihče (foto: POP TV) POP TV
7. 12. 2022

Razkril je nekaj, kar se je spraševal marsikdo (no, še posebej njegove oboževalke).

Številni gledalci so si dobro zapomnili Ambroža Vahena Kralja - še posebej po ljubezni med njim in Nino, ki se je zgodila v lanskem šovu Kmetija. No, vse skupaj se ni obneslo in sta se čez nekaj časa razšla. Ambrožu so mediji pozneje še nekajkrat pripisali novo romanco, a tudi iz te moke ni bilo kruha - očitno se še ni našla tista prava.

Preberite še: Ta zelo znan obraz čez noč zapušča POP TV, to je vse kar vemo

Zato so se številni spraševali, le kaj se je zgodilo z njim in ali je končno našel dekle, ki bi mu zeloo ogrelo srce. Ugibanjem je konec naredil kar sam in na svojem Instagram profilu razkril, kako je z njim zdaj.

"Dosti dobivam vprašanj a ti pa še kr samski, kje pa skrivaš punco. JA SAMSKI SEM. 🥩 Ne potrebujem ženske da bi me dopolnjevala, ampak žensko ki bo imela dosti poguma da bo sla po moji poti z ramo ob rami in skupaj plula čez valove.🙆‍♂️," je zapisal Ambrož.

Ena od njegovih sledilk se je odzvala na ta zapis in opozorila na še nekaj: "Nikoli ni konec vprašanj 🙆‍♀️😂 ko se bo našla prava zate, bojo pa vprašanja, če se še ne mislita poroči, kdaj bojo otroci... Itd... Tk da čisto vedno je nekaj a ne." No, verjetno bo že držalo, kaj pravite?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ambrož Vahen (@avahen150)