Ta zvezdnik šova Ljubezen po domače je povsem znorel nad Markom Potrčem

Ta zvezdnik šova Ljubezen po domače je povsem znorel nad Markom Potrčem (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
24. 2. 2021

Junak šova Ljubezen po domače Gašper Hafner se je nedavno spravil na voditelja Marka Potrča, ki se je pred časom preselil na Švedsko odkoder občasno komentira stanje v Sloveniji. A zdi se, da takšni komentarji niso najbolj povšeči zvezdniku resničnostnega šova, ki ni šparal besed.

"On ima toliko denarja, da se lahko pre***ava s Švedske. On je zame egoist, če bi bil toliko človek, bi pomislil na stare starše in bolne. Za nekoga, ki čaka na srčne zaklopke, to ni le ena 'gripca'.

Naj uživa in hodi po svetu, a naj bo vsaj obziren in zapre gobec. Sam ima hišo in okoli en hektar zemlje, kaj pa vsi ljudje, ki živijo v bloku? Ne vem, kaj je tako težko biti obziren in nositi masko tistih 20 minut, ko greš v trgovino? Jaz sem tudi hodil delat po celi Sloveniji, pa enkrat nisem imel težav s policisti. Vsi smo postali preveč razvajeni in egoistični.

Takoj mahamo, da so nam kratene pravice, nihče pa ne pomisli na dolžnosti. Jaz moram delati, kako bom delal, če bom zbolel? Naj dokaže, da je to samo gripca, je pa spiz***. Švedi se tudi veliko bolj držijo predpisov, mi pa smo še vedno Balkanci in imamo miselnost, da nam nihče nič ne more.

Imam prijateljico na Švedskem. Tam s plačo 2000 evrov zelo skromno živi, privošči si eno Milko na mesec, tanka na dva meseca, živi v garsonjeri. Pri nas pa si še vedno lahko privoščiš plato piva na dan."

Vir: Žurnal24

Priporočamo