Tadej Pišek (Reka ljubezni): "Ko smo hoteli hitro posneti prizor, se je mimo pripeljal še traktor!"

Tadej Pišek (Reka ljubezni): "Ko smo hoteli hitro posneti prizor, se je mimo pripeljal še traktor!" (foto: POP TV) POP TV
25. 11. 2017

Serija Reka ljubezni (v katero smo se, mimogrede povedano, čisto zaljubili) že od septembra vstopa v domove igralcev. Pred kratkim so ustvarjalci proslavili rekordno gledanost, ki je potrdila, da Slovenci radi gledamo domačo produkcijo. Predvsem zgodbe, ki se dogajajo tukaj in zdaj.

Prav te občutita Tadej Pišek (Rok) in Lara Komar (Irena), glavna lika serije, s katerima je novinarka naše hiše pred časom spregovorila.

Lara in Tadej pravita, da sta se odlično ujela na snemanjih prizorov televizijske nadaljevanke Reka ljubezni.

Jih je pa en dan na snemaju spremljalo kar nekaj nevšečnosti - natančneje, ko so snemali ljubezenski prizor med Rokom in Ireno. "Zakaj je bilo potrebno ponavljati," je novinarka vprašala Tadeja.

"Ker so se očitno tisti dan vse letalske linije preusmerile čez Krko in je zvok letala zmotil skoraj vsako ponovitev prizora. Ko pa se je letalski promet končno umiril in smo hoteli hitro posneti prizor, se je mimo pripeljal gospod s traktorjem," je povedal simpatični igralec.

Kako pa se igralca razumeta v resničnem življenju?

"Ireno sem takoj vzljubila, in ko sem izvedela, da bo mojo ljubezen igral Tadej Pišek, mi je postalo jasno, da bom še toliko bolj vzljubila celotno zgodbo," je odgovorila Lara Komar, ko jo je novinarka vprašala, kako se znajde v njegovi bližini.

"Tadej je lep," pravi. Ja, in mi se bolj ne bi mogle strinjati! "Je prijazen, zelo radodaren in topel človek. Na snemanju se razumeva, si zaupava in se tudi veliko smejeva. Torej ja, njegova bližina mi je dragocena."